Servisne informacije     | 10.12.2018. 13:49 |

U Bosni pretežno oblačno, u Hercegovini pretežno sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 10. decembra (FENA) - U Bosni je danas bilo pretežno oblačno vrijeme, ponegdje i sa slabom kišom, a na planinama sa slabim snijegom. U Hercegovini pretežno sunčano.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -5 stupnjeva, Ivan-sedlo 0, Bugojno 2, Sarajevo i Sokolac 3, Prijedor 5, Livno 6, Srebrenica 7, Doboj, Gradačac, Sanski Most, Tuzla i Zenica 8, Zvornik 9, Banja Luka, Bihać, Bijeljina i Brčko 10, Široki Brijeg i Stolac 12, Mostar i Trebinje 13 stupnjeva.

U Bosni se sutra u centralnim i istočnim područjima očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom ili susnježicom. Nešto manje oblačnosti očekuje se u zapadnim djelovima. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Vjetar umjeren sjeverozapadnog smjera, a u planinskim područjima na momente i pojačan. Jutarnja temperatura zraka od -5 do 1, na jugu od 1 do 4, na planinama do -10, a najviša dnevna zraka od 1 do 7, na jugu od 4 do 10 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorolopškog zavoda BiH.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'