Bosna i Hercegovina     | 13.12.2018. 15:47 |

Održana komemoracija dugogodišnjem sportskom radniku Hasanu Šišiću

FENA Saopćenje

MOSTAR, 13. prosinca (FENA) - Komemoracija Hasanu Šišiću, dugogodišnjem predsjedniku Sportskog saveza Grada Mostara, koji je nakon teške bolesti preminuo 11. prosinca u 80. godini, održan je u Gradskoj vijećnici Grada Mostara.

Uz članove obitelji, komemoraciji su nazočili predstavnici Grada Mostara, Grada Kragujevca, Sportskog saveza Grada Mostar te njegove brojne kolege i prijatelji, kao i pojedinci iz javnog života Mostara, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

- Iako smo znali da je teško bolestan, vijest o odlasku dobrog duha Sportskog saveza Grada Mostara, našeg Hase, izazvala je nevjericu. Šišić je bio jedan od istaknutih ljubitelja i promotora sporta našeg Mostara i Hercegovine. Tijekom svog bogatog životnog i radnog vijeka, iza sebe je ostavio mnogo toga s čime se njegova obitelji može ponositi i na čemu mu možemo biti zahvalni - kazao je načelnik Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara Božo Ćorić.

Dodao je kako sportski život Mostara nakon ratnih događanja ne bi bio isti bez Hasana Šišića, njegovog optimizma i energije kojom je zračio.

- Kada je sport i sportaši u pitanju, posebno mladost ovog grada, bio je angažiran i sve što je radio bilo je puno ljubavi i energije. Sport, dobrobit i briga za sportaše, bili su ne samo njegov profesionalni poziv, nego jednostavno njegov život i hedonizam. Sve je želio promijeniti na bolje - kazao je Ćorić.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Sljedećeg tjedna „Dani srca“ u Mostaru

Male olimpijske igre: Natjecanje osnovnih i srednjih škola u košarci

Pudar i Jelić najbolji sportaši Mostara u 2022.

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'