Sport     | 17.12.2018. 12:33 |

Balkan soccer camp u četvrtak na Floridi

FENA Saopćenje

 

SARAJEVO, 17. decembra (FENA) - Američki grad Jacksonville na Floridi od 20. do 23. decembra bit će središte balkanske sportske dijaspore u Americi. U tom periodu pod dirigentskom palicom US Soccer Education iz Denvera i u saradnji s Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine bit će održan četvrti po redu Balkan soccer camp.

Najtalnetovaniji mladi nogometaši koje odabere stručni štab bit će predloženi NSBiH za daljnje provjere u nekom od kampova omladinske reprenzentacije Bosne i Hercegovine.

Na Floridi, s nogometašima će raditi stručni tim US Soccer Education, specijalni gost Husref Musemić, Erick French, Slobodan Janjuš, Murat Alibašić, Admir Šarčević, Muhamed Fazlagić Fazla, Nedim Runda, Izet Kantarević, Mehmed Smajić i Kenan Mehmedović, saopćeno je iz BHDINFODESK-a.

Za kamp je  prijavljeno više od 80 mladih igrača, organizatori su obezbijedili i odgovarajuće protivnike s kojima će selekcije Balkan soccer kampa odmjeriti snage. Na njemu će se raditi sa svim uzrastima, sudionici kampa će imati šansu da prođu kroz kompletan proces opšte sportske i vrhunske nogometne edukacije.

 

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Američki Senat odobrio zakon kojim bi TikTok mogao biti zabranjen u Americi

Američki Senat odobrio paket pomoći od 95 milijardi dolara za Ukrajinu, Izrael i Tajvan

Željezničar golom Krpića slavio protiv Širokog Brijega

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta