Sport     | 17.12.2018. 14:08 |

Policijski službenici Direkcije među najboljima u regiji

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 17. decembra (FENA) - Policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine učestvovali su na još jednoj sportskoj manifestaciji i ponovo ostvarili najbolje rezultate.

Pod motom "zajedno možemo više", u Belom Manastiru, Republika Hrvatska,  a u organizaciji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske i  Međunarodne policijske asocijacije (International Police Association) od  14. do 15. decembra održano je sportsko takmičenje u kojem su učešće uzeli policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova R Hrvatske i Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.

- Policijski službenici Direkcije Sanel Šurković, Željko Stjepanović i Anes Ličina osvojili su ekipno prvo mjesto u demonstraciji borilačkih vještina. Također su demonstrirali pokaznu vježbu "napad na VIP osobu u pokretu", dokazavši još jednom da Bosna i Hercegovina ima profesionalce u policijskim strukturama i dobro obučene policijske službenike.

Ta priznanja pripadnicima Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH veoma su značajna, te još jednom potvrđuju opredijeljenost ove policijske agencije za saradnju sa svim institucijama kako u našoj zemlji tako i sa zemljama u regiji - saopćeno je danas iz te direkcije. 

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Isak otvorio matematičko takmičenje za učenike iz Zeničko-dobojskog kantona

Karić primio u posjetu policijskog oficira za vezu Ministarstva unutrašnjih poslova Austrije

Predstavnici DKPT BiH i INL-a razgovarali o saradnji i jačanju agencija za provedbu zakona

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta