Ekonomija     | 18.12.2018. 14:15 |

Takashi Inoue predavač na 17. PRO PR konferenciji

FENA Saopćenje

ZAGREB, 18. prosinca (FENA) - Nakon što je objavljen službeni program "PRO PR konferencije", tradicionalnog događaja koji se u regiji održava više od 17 godina, organizator je objavio da je svoje sudjelovanje potvrdio i ugledni japanski komunikacijski stručnjak Takashi Inoue.

Inoue je direktor i utemeljitelj jedne od najvećih japanskih agencija za odnose s javnošću - Inoue PR, predsjednik japanskog udruženja za odnose s javnošću i  gostujući predavač na sveučilištima u Kyotu te Kini. Tijekom 45-minutnog predavanja, Inoue će predstaviti ulogu odnosa s javnošću u upravljanju odnosa s više dionika u hiper-globaliziranom svijetu. 

Inoue smatra da stručnjaci za odnose s javnošću, ako žele uspjeti u novom svijetu nove tehnologije, digitalne komunikacije i visoko integriranog globalnog lanca opskrbe, trebaju upravljati odnosima s više dionika pa će u svojem predavanju objasniti njegove poglede na životni ciklus odnosa s javnošću, a koji su usmjereni na upravljanje odnosima s više dionika kojim se mogu vrlo brzo i efikasno mogu postići željeni ciljevi.

Konferencija će biti održana od 10. do 13. aprila 2019. godine u Selcu, a predavanje je na rasporedu u petak, 12. aprila 2019. godine. Organizator predviđa da će konferencija i ove godine okupiti više od 200 komunikacijskih stručnjaka.

 

 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

'Zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost' tema PRO PR konferencije na Plitvičkim jezerima

Predstavljen program 18. 'PRO PR' konferencije

Svečano otvorena 17. PRO PR konferencija u Selcu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo