Bosna i Hercegovina     | 03.01.2019. 14:59 |

Uručena novčana potpora Grada Mostara za socijalno ugrožene obitelji

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. siječnja (FENA) - U povodu predstojećeg blagdana Božića kojeg slave pravoslavni vjernici, Grad Mostar je u Centru za socijalni rad osigurao dodjelu novčanih potpora u visini od 150 maraka za 20 socijalno ugroženih obitelji.

Novčanu potporu uručili su im gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i ravnateljice Centra za socijalni rad Zdravka Marić.

Gradonačelnik Bešlić i savjetnica Komadina podsjetili su kako ovim činom darivanja Gradska uprava Mostara želi i za ovaj blagdan, uz čestitke i na konkretan način, pružiti potporu dijelu socijalno ugroženih sugrađana i njihovim obiteljima.

Naveli su i kako je tradicija darivanja prigodom obilježavanja velikih katoličkih, pravoslavnih i muslimanskih vjerskih blagdana prisutna u Gradu Mostaru već 13 godina.

 Čestitke i lijepe želje za predstojeći blagdan, uz Bešlića i Komadinu, uputila je i ravnateljica Marić, koja je naglasila kako će Centar za socijalni rad i Grad Mostar i ubuduće nastaviti s ovom tradicijom predblagdanskog darivanja dijela obitelji u stanju socijalne potrebe.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Mostaru počele Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju

Mostar i Hercegovina promoviraju svoju turističku ponudu gostima iz Srbije

Izložbom Sofije Naletilić večeras počinju Dani Matice hrvatske Mostar

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu