Sport     | 08.01.2019. 11:22 |

Veliki uspjeh mladih selekcija Mostar SG Staklorada

FENA Saopćenje

MOSTAR, 8. siječnja (FENA) - Polaznici Akademije Futsal kluba Mostar SG Staklorad najveće su iznenađenje DFA lige, koja se na području Hercegovine igra pod okriljem NFSBiH.

U obje natjecateljske kategorije dječaci Mostar SG-a su lideri na tabeli, a velike zasluge za uspjehe pripadaju trenerima Dževadu Habibiji, Adnanu Pintulu, Elviru Salčinu i Nedžadu Serdareviću, priopćeno je u utorak iz tog kluba.

- Komplimenti koje dobivamo dodatni su motiv za bavljenje ovim poslom i daljnje uspjehe. Ispravan rad i kvalitetna selekcija danas nam donose i dobre rezultate – kazao je trener Adnan Pintul.

Elvir Salčin pohvalio je doprinos čelnih ljudi kluba, kao i roditelja dječaka, koji su trenerima olakšali posao. Akademija također ima veliku podršku i od Upravnog odbora kluba, prije svih predsjednika Amela Bajgorića i direktora Mirsada Fazlinovića, koji su mališanima omogućili idealne uvjete rada.

Inače, članovi Mostar SG Staklorada - Isak Pintul i Armin Rebac bili su najbolji igrači prošlog kola u svojim kategorijama.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

U Mostaru dobra izlaznost prvog dana glasanja za Hrvatski sabor

Mostar i Nikšić potpisuju Sporazum o prijateljstvu i suradnji

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Huawei na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru: Inovacije za inteligentniji svijet

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana