Sport     | 16.01.2019. 10:16 |

Fazlić primio uspješne bihaćke sportiste

FENA Saopćenje

BIHAĆ, 16. januara (FENA) - Načelnik Bihaća Šuhret Fazlić primio je danas uspješne bihaćke sportiste, nogometaša Davida Dujmovića i tenisera Fatiha Halilagića, dok zbog sportskih obaveza prijemu nije prisustvovao uspješni karatista Hassan Selimović.

- Uvjeren sam da ćemo se vrlo brzo ponositi sa sportskim uspjesima našeg Davuda, Fatiha i Hassana. Kroz podršku mladim sportistima i izgradnju sportske infrastrukture možemo očekivati uspjehe u narednom periodu - kazao je gradonačelnik Fazlić.

Prema riječima Mladena Šantića, predsjednika Gradskog sportskog saveza, David Dujmović je kao član Omladinskog fudbalskog kluba „Bihać“ dobio poziv u U-15 nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine u kojoj je zabilježio dva nastupa u prijateljskim utakmicama protiv Crne Gore.

U periodu od 3. do 10. januara ove godine boravio je u nogometnom kampu Reala u Madridu, saopćeno je iz Kabineta gradonačelnika Bihaća.

Šantić dodaje da je Fatih Halilagić teniser Tenis kluba "Nec" iz Bihaća koji je trenutno u svojoj kategoriji drugorangirani u Bosni i Hercegovini, dok je član Karate kluba "Jion" Hassan Selimović dvostruki balkanski prvak i prvak BiH, a već je početkom ove godine osvojio "Grandprix" u Zagrebu.

Zahvalivši gradonačelniku Fazliću na prijemu i podršci koju Grad Bihać daje putem Gradskog sportskog saveza, Dujmović i Halilagić obećali su nove medalje i sportske uspjehe u novoj 2019. godini.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Reisu-l-ulema na obilježavanju 30 godina Muftijstva bihaćkog: Vjerujemo u sebe i svoju budućnost

U petak počinje 25. kulturna manifestacija 'Ulicom Bišća'

U Bihaću otvoren Sajam pčelarstva i meda – Put zlata

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!