Magazin     | 17.01.2019. 11:12 |

Koncert glazbene dive Vanne u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 17. siječnja (FENA) - Jedna od najvećih glazbenih diva regionalne glazbene scene Vanna, nakon više od 10 godina dolazi u Mostar, a svoj dugoočekivani koncert održat će 13. veljače u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Ovaj koncert kao uvertira u Valentinovo zasigurno će oduševiti ljubitelje dobre glazbe koje će Vanna rasplesati hitovima grupe E.T. koje je bila dio, ali i raznježiti nekim od najljepših balada otpjevanih u zadnjih 20 godina na domaćoj glazbenoj sceni, priopćeno je iz Kosače.

Iako svoju karijeru u grupi E.T. započinje, sada već davne, 1992. godine, nakon dvostrukog Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, Vannini koncerti su redovno rasprodani, a publika s koncerata nosi nezaboravne utiske, što će, kako je najavljeno, sigurno biti slučaj i s koncertom koji priprema za mostarsku publiku.

Koncert će biti održan u organizaciji agencije Orion, pod generalnim pokroviteljstvom HT Eroneta, s početkom u 20 sati.

S obzirom na kapacitet dvorane, broj ulaznica za koncert je ograničen, a one se mogu kupiti na blagajni Kosače po cijeni od 20 i 25 maraka (VIP), svaki radni dan od 13 do 20 sati.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Ramazan u Mostaru: U Kulturnom centru Mostar-Sjever održan predramazanski koncert

Održan koncert kamerne muzike posvećen 150. obljetnici rođenja Schönberga i Hahna

Humanitarni koncert pod maskama u nedjelju u Kosači

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom