Bosna i Hercegovina     | 27.01.2019. 10:22 |

Realiziran treći modul projekta 'Zajedno do biznisa'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 27. siječnja (FENA) - U subotu u Centra za kulturu Mostar realiziran je treći modul u sklopu projekta "Zajedno do biznisa", kojeg implementira udruga Inicijativa građanki/na Mostar uz podršku Američkog veleposlanstva u Bosni i Hercegovini.

Na edukaciji su sudjelovali mladi iz Konjica, Jablanice, Čapljine, Stoca, Širokog Brijega i Trebinja, kao i učenici Srednje ekonomske i ugostiteljsko-turistička škole iz Mostara.

Jednodnevna edukaciji sastojala se od dva interaktivan predavanja i dvije radionice na temu marketinška strategija i pristup tržištu te izrada biznis planova.

Predavačice i voditeljice radionica trećeg modula bile su Alisa Hajdarović, dipl. menadžer poduzetničke ekonomije i Anida Šabanović, mag oec., istraživač na projektima za Vanjskopolitički inicijativu.

Sudionici edukacija aktivno su sudjelovali u radu i iskazali zainteresiranost posebno u radionicama kada su u grupama izrađivali plan istraživanja za izradu marketinškog plana te izradu poslovnog plana i na koji način najbolje predstaviti svoju poslovnu ideju potencijalnim investitorima, priopćeno je iz Inicijative građanki/na Mostar.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Udruženje 'Žena BiH' obilježilo Dan sjećanja na stradanje žena u ratu

U Tuzli sastanak o temi 'Prevencija i adekvatan odgovor na rodno zasnovano nasilje'

UO PIC-a poziva poslanike RS-a da glasaju protiv zakona u vezi registra neprofitnih organizacija

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta