Stranačke aktivnosti     | 12.02.2019. 15:19 |

Saopćenje za javnost PDP-a

FENA Saopćenje

Klub poslanika Partije demokratskog progresa u NSRS uputiće danas poslaničko pitanje Vladi Republike Srpske u vezi sa aferom „pelene“ koja potresa Republiku Srpsku.

Iz Kluba poslanika PDP-a postavljaju pitanje ko je uvoznik spornih pelena, te ko je sačinio zapisnik o kvalitetu robe koji se nalazi na internet stranici Fonda zdravstvenog osiguranja. Postavlja se pitanje i ko je sačinio dopis apotekama da se u distribuciju može staviti samo jedna vrsta pelena:


„Laž je da postoji tri vreste pelena u prodaju, nego postoje samo tri veličine istih pelena koje korisnici mogu nabaviti, a radi se o onim uvezenim iz Albanije od strane firme 'Eko – piramida inženjering'“, kazao je Draško Stanivuković, poslanik PDP-a u NSRS.

Iz Kluba poslanika PDP-a postavljaju pitanje da li je iko saslušan i ko će snositi odgovornost za ugrožavanje zdravlja građana Republike Srpske.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'