Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 19.02.2019. 13:52 |

Banjaluka Voley i Mladost domaćini završnice Kupa BiH u odbojci

FENA

SARAJEVO, 19. februara (FENA) - Odbojkaški klubovi Banjaluka Voley u ženskoj i Mladost iz Brčkog u muškoj konkurenciji domaćini su završnice Kupa BiH za ovu sezonu.

Na raspisani natječaj za organizaciju završnih turnira najbolje ponude dostavili su Banjaluka Voley i Mladost, te su nadležna tijela Odbojkaškog saveza BiH nakon bodovanja donijela odluku na temelju garancija o ispunjavanju traženih uslova.

Završni turnir Kupa BiH za odbojkašice bit će održan 15. i 16. marta, a za odbojkaše 16. i 17. marta.

U polufinalu kod odbojkašica (15. marta) igrat će Kula Gradačac - Banjaluka Volej, te Bimal Jedinstvo (Brčko) – Sloboda (Tuzla). Finale se igra 16. marta.

U konkurenciji odbojkaša polufinale će se igrati 16. marta, a sastaju se: Kakanj 78 – Majevica (Lopare) i Mladost – Jedinstvo (Brčko). Finalni susret igrat će se 17. marta.

Direktor takmičenja Nikola Košević saopćio je da će raspored i satnice polufinalnih i finalnih utakmica biti određeni naknadno.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Odbojkašice Gacka i odbojkaši Radnika odbranili naslove prvaka BiH

Zrinjski i Borac u finalu Kupa BiH

Sloga i Zrinjski odigrali meč bez golova u polufinalu Kupa BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta