Regija     | 19.02.2019. 19:39 |

Stigao nalaz obdukcije ženskog tijela nađenog u zamrzivaču obiteljske kuće

FENA Cvita Kusić

ČAKOVEC, 19. veljače (FENA) - Glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu Darko Galić potvrdio je da je stigao nalaz obdukcije ženskog tijela nađenog u subotu u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu, i rekao da je obdukcijom utvrđen uzrok smrti i činjenice važne za istragu, a da će osumnjičena prvi put biti ispitana u srijedu.

 "Provedenom obdukcijom utvrđen je uzrok smrti kao i druge okolnosti koje su bitne za istragu" rekao je Galić. Najavio je kako će u srijedu u prijepodnevnim satima biti obavljeno prvo ispitivanje osumnjičenice u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu. Obdukcija je napravljena u utorak prijepodne na Odjelu za patologije i citologiju Županijske bolnice Čakovec.

 Za sad nije službeno potvrđeno da je žensko tijelo nađeno u zamrzivaču obiteljske kuće Jasmina Dominić, nestala sestra osumnjičene Smiljane Srnec. Mediji su međutim javili da je pokop Jasmine Dominić u srijedu na mjesnom groblju i snimili osmrtnicu na kojoj piše da je umrla u 23. godini života.

 Osumnjičena 45-godišnja Smiljana Srnec je od subote, 16. veljače u pritvoru u međimurskoj Policijskoj upravi zbog osnovane sumnje da je počinila ubojstvo. Policija je tada objavila kako postoji sumnja da je nađeno tijelo njezine sestre Jasmine Dominić, koja se kao nestala vodila od 2005., a nije viđena od 2000.

 Policija je potvrdila da je još 2005. pretraživala kuću u kojoj je nedavno pronađeno tijelo te poduzimala niz mjera, uključujujući poligrafska testiranja, koja su "odagnala sumnju". Policija je bila cijelo vrijeme u kontaktu sa žrtvinom majkom koja se nalazi u inozemstvu i koja je 2005. prijavila nestanak, javila je Hina.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Nepalci pretekli radnike iz BiH u Hrvatskoj, a Indijci nadmašili Srbijance

Milanović: Na izborima ću sudjelovati kao kandidat za premijera i pobijediti

Tri godine uzimala mirovinu preminule osobe

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti