Regija     | 22.02.2019. 12:40 |

Pretres kuće u kojoj je u zamrzivaču pronađeno tijelo Jasmine Dominić

FENA Agencije

ČAKOVEC, 22. veljače (FENA) - U obiteljskoj kući u Palovcu, u kojoj je prošle subote pronađena mrtva Jasmina Dominić, policija u četvrtak ujutro obavlja pretres, a zasad se ne mogu dobiti službene informacije o tome koji su dokazni materijali pronađeni.

Glasnogovornik međimurske Policijske uprave Nenad Risek ne odgovara na pitanja, nego novinare upućuje na Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu, čiji glasnogovornik Darko Galić nije želio komentirati pretres.

Lokalni mediji javljaju kako policajci iz kuće nose dokazni materijal u vrećama. Dodaju kako je na pretresu nazočan i Krešimir Golubić, odvjetnik Smiljane Srnec, javlja Hina. 

Srnec je osumnjičena da je ubila sestru Jasminu Dominić te da je njezino tijelo godinama skrivala u zamrzivaču u obiteljskoj kući. U srijedu joj je određen jednomjesečni istražni zatvor. U četvrtak je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo rješenje o provođenju istrage protiv Smiljane Srnec, koja je okrivljena da je sestru Jasminu Dominić tvrdim predmetom više puta snažno udarila po glavi te ju usmrtila.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Zagreb dobitnik zlatne nagrade za Europsku prijestolnicu inkluzije i raznolikosti

Plenković: Nakon Rafalea, na red dolaze brodovi

Hrvatska: Šest Rafalea sletjelo u Veliku Goricu

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu