Najave     | 03.03.2019. 13:42 |

Javna tribina o kvaliteti obrazovanja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. ožujka (FENA) - Vijeće mladih Grada Mostara organizator je javne tribine "Kvaliteta obrazovanja u BiH" koja će se održati u utorak, 5. ožujka, s početkom u 14 sati u Hotelu Bristol.

Cilj tribine je potaknuti mlade, pogotovo studente i srednjoškolce, ali i cjelokupnu akademsku zajednicu, na širu javnu raspravu, s obzirom da je obrazovanje temelj i stup svakog društva, priopćeno je iz Vijeća mladih.

Na javnu tribinu pozvani su Ministarstvo obrazovanja i znanosti FBiH, Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ, Rektorat Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, Rektorat Sveučilišta u Mostaru te dvije krovne studentske organizacije – Studentski zbor Sveučilišta i Uniju studenata Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru.

Govornici na javnoj tribini bit će federalna ministrica obrazovanja i znanosti Elvira Dilberović, Azemina Gubeljić iz Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a, Alim Abazović uime Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru te predsjednik studentske organizacija Sveučilišta Marijan Tustonja i Univerziteta Džani Pajić.

Svi prisutni imat će priliku postavljati pitanja govornicima na javnoj tribini.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Dogovor o poboljšanju odgojno-obrazovanog rada u osnovnim i srednjim školama ZDK

Hrvatska: Gotovo 38.000 zaposlenih u obrazovanju nezadovoljno koeficijentima

Hota-Muminović u posjeti školama: Želimo vidjeti iz prve ruke kako napreduje reforma

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'