Najave     | 04.03.2019. 10:28 |

Susreti informatičkih stručnjaka od kojih profitiraju krajnji korisnici

FENA Saopćenje

NEUM, 4. ožujka (FENA) - Poslovno-tehnološki događaj NetWork 9 održat od 27. do 29. ožujka u Neumu, pod pokroviteljstvom HT Eroneta.

NetWork 9 konferencija održat će se pod sloganom "Connecting the Dots" koji se, kako kaže član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT Eroneta Tomislav Ruk, odlično uklapa u Eronetovu ideju nastupa na konferenciji.

"HT ERONET je telekomunikacijski sponzor NetWorka od samog početka održavanja konferencije. Osim prezentacije naše aktualne ponude, konferencija je idealna prilika da se kolege susretnu s drugim kolegama iz branše, uspostave kontakte, razmijene vrijedna iskustva i ostvare partnerske odnose. Jako važno je povezati sve točke, pronaći nova rješenja u interesu krajnjih korisnika, a to je najveća vrijednost NetWork-a", kazao je Ruk.

HT Eronet koji je prošle godine krenuo sa snažnijim profiliranjem u "Digitalnu kompaniju za digitalno doba", svojom prezentacijom na ovogodišnjoj NetWork konferenciji fokusirat će se na područje internet sigurnosti i predstaviti uslugu "Firewall as a Service", koja poslovnim korisnicima osigurava potpunu kontrolu upravljanja svojim sigurnosnim odrednicama za različite lokacije i vrste uređaja, priopćili su organizatori.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Energetski samit: Lokalne zajednice mogu imati korist od energetskih inovacija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Nikšić i Jurković posjetili Dom zdravlja Neum: Naglašen nastavak suradnje i zajedničko djelovanje

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu