Bosna i Hercegovina     | 07.03.2019. 12:54 |

Čestitka povodom Dana Brčko distrikta

FENA Saopćenje

BRČKO, 7. ožujka (FENA) - U povodu Dana Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, predsjednik i dopredsjednik Skupštine Brčko distrikta Esed Kadrić i Ivo Filipović uputili su čestitku građanima.     

 "Slaveći devetnaestu obljetnicu postojanja Brčko distrikta Bosne i Hercegovine potvrđujemo njegov identitet i poseban duh koji ga čini onakvim kakav zaista jest, mjestom tolerancije i ljudske topline, stalne želje za napretkom i uspjehom.

 Današnji izazovi na putu europskih integracija s kojima se suočavamo od nas traže hrabrost, povjerenje, zajedništvo i vjeru u vlastite mogućnosti i sposobnosti. Imamo snage i potencijala da radom i znanjem, u demokratskom i tolerantnom ozračju, ostvarimo i one najzahtjevnije ciljeve. Distrikt je u tome bio i ostao predvodnik. Kao što smo ponosni na ono što smo zajedno ostvarili proteklih godina, tako smo uvjereni da ćemo ga i u budućnosti učiniti još boljim i ugodnijim za život. Pred nama je mnogo posla u idućem razdoblju koji ćemo u duhu dobre suradnje i partnerstva obavljati zajedničkim snagama sa vama", navodi se u čestitki. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Krišto čestitala Pesah

Reis Kavazović čestitao Pesah

Nikšić čestitao Pesah: Ovaj blagdan uvijek ima važnost i simboličku vrijednost u svakom vremenu

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu