Stranačke aktivnosti     | 10.03.2019. 11:57 |

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Sjednice Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH i Središnjeg odbora Mladeži HDZ-a BiH, održane su  u Tomislavgradu, te se  razgovaralo o pripremama za 11. izbornu konvenciju Mladeži HDZ BiH.

Na početku sjednice Predsjedništva nazočne je pozdravio i uputio riječi dobrodošlice član Predsjedništva HDZ-a BiH i načelnik općine Tomislavgrad Ivan Vukadin.

U radnom dijelu sjednice Predsjedništvo je razmotrilo dosadašnje organizacijske aktivnosti  za 11. izbornu konvenciju Mladeži HDZ BiH, te usvojilo potrebne dokumente za sjednicu Središnjeg odbora Mladeži HDZ BiH.

Nakon toga održana je sjednica Središnjega odbora Mladeži HDZ-a BiH, na kojoj su prezentirana i razmotrena  izvješća predsjednika organizacija Mladeži HDZ BiH o provedenim izborima unutar organizacija Mladeži HDZ BiH.

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić prezentirao je aktivnosti koje je Mladež HDZ-a BiH uradila u pripremi za organizaciju 11. Izborne konvencije.

Središnji odbor Mladeži HDZ-a BiH donio je jednoglasnu odluku o raspisivanju 11. Izborne konvencije Mladeži HDZ BiH koja će se održati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru,  u subotu 23.3.2019. godine s početkom u 11 sati.

Na konvenciji će se birati novo vodstvo Mladeži HDZ-a BiH, a konvenciji će nazočiti i visoko izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom Draganom Čovićem, kao i gosti iz Mladeži EPP-a, Mladeži HDZ-a RH te ostalih organizacija mladih iz Bosne i Hercegovine i svijeta.

Na konvenciji će sudjelovati 450 izaslanika iz cijele Bosne i Hercegovine, te mnogobrojni gosti koji će uveličati ovaj veliki događaj.

Mladež HDZ BiH

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'