FENA biznis     | 12.03.2019. 13:12 |

Ostvarite poslovne kontakte na novim međunarodnim B2B susretima u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 12. ožujka - Ostvariti kvalitetan poslovni kontakt i proširiti mrežu partnerstava često su presudni koraci kojima poduzetnici mogu doći korak bliže postizanju zadanih poslovnih ciljeva. Pronaći pouzdane suradnike u inozemstvu nerijetko je izazov koji je lakše prevladati uz adekvatnu podršku. Upravo s tim ciljem, INTERA Tehnološki Park drugu godinu zaredom organizira „Međunarodne B2B susrete Mostar 2019“ koji će se održati u sklopu Sajma gospodarstva Mostar u utorak, 9.4.2019. godine s početkom u 14h u dvorani br. 3, Paviljona 1.

Cilj događaja je sudionicima olakšati i ubrzati pronalaženje novih klijenata, dobavljača, partnera ili naprosto novih poslovnih kontakata iz zemalja iz regije i šire (Italija, Mađarska, Austrija, Turska, Kina, itd.). Pored toga, sudionici će saznati i kako pristupiti sredstvima iz EU programa „SME instrument“ i „COSME“ koja su namijenjena upravo poduzećima te o uslugama za razvoj i internacionalizaciju poslovanja koje nudi Europska poduzetnička mreža (EEN).

Ovakvi događaji predstavljaju oblik umrežavanja koji je postao značajan sastavni dio mnogih poslovnih konferencija. U samo 20-ak minuta, poduzetnici i poslovni profesionalci mogu identificirati i pokrenuti potencijalno plodnu poslovnu suradnju i partnerstvo. „B2B matchmaking“ je brz i jednostavan način za predstaviti svoje poslovanje kako potencijalnim partnerima, tako i novim tržištima.

Kako bi postali dijelom ovog događaja, svi zainteresirani mogu kratkom registracijom na linku izraditi svoj poslovni profil te rezervirati sastanak s drugim poduzećima. Sudjelovanje na ovim B2B susretima je besplatno, a potvrđena registracija je istovremeno i ulaznica na Mostarski sajam.

Ovi B2B susreti se organiziraju uz okviru Europske poduzetničke mreže, te u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom, Privrednom komorom Srbije, Vanjskotrgovinskom komorom BiH, Privrednom komorom Crne Gore, Tehnološko-inovacijskim centrom iz Šangaja (Kina) te NKÜ Technopark (Turska).

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo