Ekonomija     | 12.03.2019. 16:59 |

Održana završna prezentacija Plana razvoja turizma u ZHŽ-u

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 12. ožujka (FENA) - U dvorani za sastanke Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) održana je završna prezentacija Plana razvoja turizma i Marketing plana ZHŽ-a, koju je organizirao Ured Vlade ZHŽ-a za europske integracije.

Na završnoj prezentaciji, koja predstavlja završetak provedbe aktivnosti u okviru projekta "Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Zapadnohercegovačkoj županiji", sudjelovali su članovi Odbora za razvoj turizma ZHŽ-a, članovi Županijskog odbora za razvitak (ŽOR) za provedbu Strategije razvitka ZHŽ-a te inspektori i predstavnici gradske i općinskih službi nadležnih za ovo područje u toj županiji.

Ravnatelj Ureda Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije Ivan Jurilj u uvodnom obraćanju izrazio je veliko zadovoljstvo svim aktivnostima i radionicama koje su provedene u okviru navedenog projekta te zahvalio svima koji su bili uključeni u ovaj proces i dali svoj doprinos kako bi krajnji cilj projekta, odnosno Plan razvoja turizma ZHŽ-a bio što bolji i kvalitetniji.

Zaključio je da su najvažniji koraci u razvoju turizma u Zapadnohercegovačkoj županiji pokrenuti, kazavši kako je sada obaveza svih da putem zajedničke suradnje i na temelju turističkih potencijala koje ova županija ima stvore najbolje modele koji će privući što veći broj turista.

Nakon uvodnog dijela, uslijedila je završna prezentacija planskih dokumenata koju je pripremio Ivo Kunst iz Instituta za turizam, koji je jedini znanstveni javni institut u Hrvatskoj specijaliziran za istraživanje i konzalting u turizmu, priopćeno je iz Ureda za europske integracije Vlade ZHŽ-a.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Grad Goražde dio projekta 'Zdrave zajednice u BiH'

Ministrica Pozder: Turizam je naša ekonomska prilika i moramo je zgrabiti

Avanturistički park Peć Mlini i Ravlića pećina privlače sve veći broj turista (VIDEO)

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'