Bosna i Hercegovina     | 15.03.2019. 11:04 |

Neum: Održana donatorska večer za Udrugu 'fra Slavko Barbarić'

FENA Saopćenje

NEUM, 15. ožujka (FENA) - U okviru programa znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem koji se održava 14. i 15. ožujka u Neumu, u četvrtak večer održana je donatorska večer s aukcijom slika za Udrugu "fra Slavko Barbarić" iz Međugorja.

Cilj donatorske večeri je prikupljanje sredstava koja će pomoći u stipendiranju studenata slabijeg imovinskog stanja, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Naime, Udruga "fra Slavko Barbarić" već godinama materijalno i duhovno skrbi za mlade talentirane ali i materijalno ugrožene studente.

Donatorska večer održana je pod pokroviteljstvom predsjednika HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragana Čovića.

On je tom prigodom istaknuo da je ovo treća donatorska večer, podsjetivši  da je puno darovitih i u potrebi koji zaslužuju potporu.

- Ostanimo i dalje privrženi našoj udruzi fra Slavka Barbarića, ostanimo privrženi dobrim dijelima i ovom našem zajedništvu - poručio je uz ostalo Čović, obraćajući se nazočnim.

Fra Karlo Lovrić, predsjednik Udruge fra Slavko Barbarić, zahvalio se svima koji su  odlučili za dobro djelo u korizmi i koji su sudjelovali u kupnji umjetnina za siromašne nadarene studente, priopćeno je iz Ureda za informiranje. 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Otvaranje hodočasničke staze Camino Međugorje

Međugorje očekuje veći povratak hodočasnika iz Italije (VIDEO)

Na 'Mladifestu' u Međugorju očekuju mlade iz cijeloga svijeta, program će se prevoditi na 18 jezika

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!