Bosna i Hercegovina     | 15.03.2019. 15:05 |

Tvrtka 'My Lovely Bag' odjelu ginekologije darovala CTG uređaj

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 15. ožujka (FENA) - Tvrtka "My Lovely Bag" iz Tomislavgrada, koja se bavi izradom torbica, Odjelu ginekologije Doma zdravlja Tomislavgrad darovala je CTG uređaj, odnosno kardiotokograf za praćenje srčanih tonova fetusa i kontrakcija trudnica.

Vrijednost uređaja je oko 5.000 maraka.

Voditeljica Odjela ginekologije dr. Ivanka Živković medijima je kazala kako se radi o vrijednoj donaciji koja puno znači i njoj kao liječnici i trudnicama iz Tomislavgrada koje više neće morati zbog te dijagnostičke metode odlaziti u livanjsku bolnicu.

- Ova donacija došla je u pravi trenutak, budući da smo do sada koristili CTG uređaj koji je već dotrajao i u posljednje vrijeme se često kvario. Zato u ime Doma zdravlja i svih trudnica kojima će ovaj uređaj služiti, od srca zahvaljujem tvrtki "My Lovely Bag" na ovoj humanoj gesti - istaknula je dr. Živković.

Iz tvrtke "My Lovely Bag" poručili su kako su ovim činom željeli zahvaliti svojim klijenticama na višegodišnjoj vjernosti i suradnji, te pomoći Domu zdravlja Tomislavgrad i njegovim djelatnicima koji na najbolji mogući način brinu za zdravlje svojih sugrađana unatoč svim problemima s kojima su susreću u svakodnevnom radu.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Medžlis Islamske zajednice Tomislavgrad darovao sanitetsko vozilo Domu zdravlja

Mijo Matić donirao ultrazvučni aparat Domu zdravlja Tomislavgrad

Ispred Doma zdravlja u Tomislavgradu postavljen kontejner za trijažu

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom