Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 20.03.2019. 15:04 |

BH Fanaticosi kupili 150 karata za rukometni duel BiH – Finska

FENA

TUZLA, 20. marta (FENA) – Rukometne „zmajeve“ u susretu sa Finskom, 14. aprila u tuzlanskom Mejdanu, bodrit će veliki broj članova navijačke skupine BH Fanaticosi, saznaje Fena u Rukometnom savezu TK.

Po riječima Alije Hasića, predstavnika tehničkog organizatora kvalifikacione utakmice grupe 5 za Evropsko prvenstvo 2020. godine, BH Fanaticosi su kupci prvih 150 karata iz kontingenta od 2.000 ulaznica.

- Karte su u prodaju puštene prije dva dana. Kao i obično, najveća potražnja se očekuje u sedmici pred utakmicu. Podsjećam, ulaznice koštaju 10 maraka za bilo koji dio tribina i sve su numerirane, što je prvi put otkako organizujemo susrete reprezentacije u Mejdanu – kaže Hasić.

Dodao je da sve pripreme za susret s Fincima idu uobičajenim tokom i da se ponovno očekuje pun Mejdan i velika podrška izabranicima selektora Bilala Šumana.

Susreti s Fincima  igraju se 11. aprila (u Finskoj), a tri dana poslije u Tuzli (17 sati).

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Bašić objavio spisak rukometašica za susrete s Rumunijom i Hrvatskom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'