Stranačke aktivnosti     | 21.03.2019. 08:04 |

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

U Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru u subotu 23. ožujka, s početkom u 11:00 sati, održat će se XI. Izborna konvencija Mladeži Hrvatske Demokratske Zajednice Bosne i Hercegovine. Ukupno  450 izaslanika iz cijele Bosne i Hercegovine izabrat će predsjednika, zamjenika predsjednika, dopredsjednike i članove Predsjedništva Mladeži Hrvatske Demokratske Zajednice Bosne i Hercegovine. 

Izborna konvencija Mladeži HDZ-a BiH sa simboličnim nazivom „Glas budućnosti“ održava se u ozračju nikad snažnijeg jedinstva i zajedništva hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini s porukom da su mladi budućnost ove zemlje, te da je ovo naša domovina u kojoj ćemo kao konstitutivan i državotvoran narod graditi našu Europsku budućnost.

Konvenciji će nazočiti i visoko izaslanstvo HDZ-a BiH, kao i mnogobrojni gosti iz Mladeži EPP-a, Mladeži HDZ-a RH te ostalih organizacija mladih iz Bosne i Hercegovine.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Javna tribina 'Mladi, dio politike i rješenja?'

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ-a BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu