Stranačke aktivnosti     | 21.03.2019. 09:36 |

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje

Hrvatska stranka BiH pozdravlja presudu Žalbenog vijeća kojom je na doživotnu kaznu zatvora osuđen Radovan Karadžić, vođa projekta zločina u BiH. Da li je pravda zadovoljena? Pitanje na koje je teško dati odgovor, kako uspoređivati doživotnu kaznu zatvora sa tolikim brojem ubijenih i stradalih, sa patnjom koju su proživljavali čekajući u redu za smrt, sa boli koju su majke proživljavale u to vrijeme i agonijom koja je nastavljena ovim dugogodišnjim suđenjem gledajući nove i nov dokazne materijale i snimke stradanja svojih najmilijih.

Presuda daje djelomičan osjećaj zadovoljenja pravde, doživotna kazna zatvora je minimum zadovoljenja dijela pravde. Sam Karadžić je izjavio „da ova "jalova osveta" Haškog suda njemu, kao starcu ne može ništa“. Što još treba učiniti da se okonča ova agonija?

Moramo naglasiti, da ova presuda nikako nije presuda jednome narodu već pojedincu ali i svima onima koji podupiru i slijede lik, djelo i projekt ratnog zločinca.,

kaže se u priopćenju iz HS BiH.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'