Sport     | 26.03.2019. 13:40 |

HFC Zrinjski u finalu futsal Kupa BiH dočekuje momčad Kaskade

FENA Saopćenje

MOSTAR, 26. ožujka (FENA) - U srijedu se u Mostaru igra prva utakmica finala futsal Kupa BiH između HFC Zrinjski i MNK Kaskade, a s obzirom da su proteklog vikenda u prvenstvenoj utakmici svladali Kaskadu, Mostarci u tu utakmicu ulaze kao favoriti.

- U subotu smo pobijedili Kaskadu s 4:2 u prvenstvu, no utakmica u srijedu će biti potpuno drugačija. Ova prvenstvena utakmica nije imala neki značaj, a sutrašnja utakmica je finale Kupa i samim time ima veliki značaj - kazao je na konferenciji za novinare igrač Zrinjskog Ivan Drežnjak, koji je u subotu postigao dva gola.

Najbolji strijelac Zrinjskog Josip Bošković pozvao je navijače da u što većem broju dođu na utakmicu i podrže domaću momčad na putu do pokala.

- Poštujemo ekipu Kaskade, ali uz naš maksimalan trud i zalaganje i potporu s tribina, nadam se pozitivnom rezultatu. Dva puta smo ih pobijedili, no ipak imamo veliki respekt prema njima, i sutra ćemo sve pokazati na terenu. Bio bih zadovoljan da sačuvamo našu mrežu, 1:0 ili 2:0 je pozitivan rezultat i s tim rezultatom ćemo osvojiti Kup - dodao je Bošković.

Utakmica Zrinjski – Kaskada igra se u srijedu od 19 sati u dvorani na Bijelom brijegu.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Aladžić pred ključne utakmice Staklograda: Cilj je dupla kruna

Sutra počinje 3. memorijalni futsal turnir 'Amela Fetahović - Žgoljo'

U Brčkom započelo međuškolsko natjecanje u futsalu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'