Najave     | 27.03.2019. 15:20 |

Zlatko Dalić sljedećeg tjedna predstavlja svoju knjigu u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 27. ožujka (FENA) - Predstavljanje knjige Zlatka Dalića "Rusija naših snova (Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu)", održat će se u srijedu, 3. travnja, u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" u Mostaru u 19 sati.

Događaj organizira Matica hrvatska Mostar (uz potporu Sportskih novosti i Podravke), u sklopu 21. izdanja Međunarodne kulturne manifestacije Mostarsko proljeće - Dani Matice hrvatske.

Ideja o organizaciji predstavljanje Dalićeve knjige potekla je od glavne tajnice Matice hrvatske Mostar Misijane Brkić-Milinković.

"Željeli smo po svaku cijenu u sklopu ovogodišnjeg Proljeća organizirati predstavljanje "Rusije naših snova", ugostiti izbornika Dalića i još jednom podsjetiti na najljepše ljeto u povijesti hrvatskoga sporta", kazala je Brkić-Milinković i poručila kako ne sumnja da će Dalićev dolazak u Mostar izazvati veliku pozornost i da će Kosača biti puna.

Naglasila je kako uz Dalića u Mostar stižu i 'trener svih trenera' Miroslav Ćiro Blažević, Anton Samovojska, Blaž Slišković, Mario Zorko, a očekuje se i dolazak Roberta Prosinečkog. Za glazbu će se pobrinuti Zaprešić Boys.

Za sve one koji ne mognu ući u dvoranu, ispred Kosače će biti postavljeno veliko platno preko kojega će se moći vidjeti što se događa unutra.

Inače, knjiga "Rusija naših snova" moći će se kupiti u Kosači, a ulaz na promociju je slobodan. Sav prihod od prodaje knjiga, namijenjen je u humanitarne svrhe.

"Ne treba vam nikakva posebna pozivnica, samo dobra volja, po mogućnosti - dress code u kockicama i srce vatreno. Dobro nam došli", poručuju organizatori.

Pored ovog predstavljanja građani će se još jednom prisjetiti epskoga uspjeha Vatrenih i na izložbi slika Drage Sopte pod nazivom "Ljeto vatreno", koja je planirana sredinom svibnja, u sklopu Mostarskog proljeća 2019., priopćila je Matica hrvatska Mostar.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Sedam golova u derbiju Zrinjskog i Sarajeva, bodovi ostali u Mostaru

Zvijezda 09 nakon preokreta savladala Tuzla City

Željezničar golom Krpića slavio protiv Širokog Brijega

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta