Regija     | 28.03.2019. 15:02 |

Nogometaš Dinama završio u pritvoru zbog sumnje da je silovao 24-godišnjakinju

FENA Ivana Banovic

ZAGREB, 28. ožujka (FENA) - Nogometaš Dinama Iyayi Believe Atiemwen zbog sumnje da je silovao 24-godišnju Velikogoričanku nakon jednog večernjeg izlaska, kazneno je prijavljen te je četvrtak jutro dočekao u pritvoru.

Bilo je to nakon što je dao iskaz u policijskoj postaji, a obzirom na to da je istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu procijenio kako ne postoje elementi da mu se odredi jednomjesečni pritvor, pustio ga je da se u daljnjem tijeku postupka brani sa slobode, piše Jutarnji list.

Iz PU zagrebačke potvrđeno je da su proveli kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim nigerijskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela silovanja.

- Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 23-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu. S obzirom na to da se radi o kaznenom djelu protiv spolne slobode, a sve u svrhu zaštite prava i dostojanstva žrtve odnosno sekundarne viktimizacije, nismo u mogućnosti iznositi detalje iz upita – poručili su iz zagrebačke policije.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Četiri igrača argentinskog Velez Sarsfielda osumnjičeni za silovanje novinarke

Osumnjičeni za silovanje pacijentice u psihijatrijskoj ustanovi u istražnom zatvoru

Osim za silovanje lički policajac prijavljen i za dječju pornografiju

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana