Magazin     | 29.03.2019. 18:53 |

Bogat program ovogodišnjeg Sajma vjenčanja u Hercegovini

FENA Branka Soldo

MEĐUGORJE, 29. ožujka (FENA) - Ovogodišnji Sajam vjenčanja održat će se u subotu i nedjelju, 6. i 7. travnja u Herceg Etno selu u Međugorju.

Organizatorica Sajma Dejana Leko kazala je kako je ovo već deveta godina održavanja Sajma vjenčanja u Hercegovini koji i ove godine ima bogat program.

- Svake godine broj izlagača varira između 30 i 40, a ove godine ih je točno 37. Osim samih popusta koje su pripremili izlagači, imat ćemo i zanimljive modne revije, cvjetne i fotografske radionice, hair make up show uz savjetovanja, nagradne igre i mnoge druge zanimljive događaje - kazala je u izjavi za Fenu organizatorica Leko.

Također, Sajam vjenčanja i ove godine organizira humanitarnu reviju za Udrugu za Down Sindrom iz Mostara koja će se održati u subotu, s početkom u 20 sati, a osim manekenki, reviju će nositi i mnoge osobe iz javnog života, dok će voditelj humanitarne revije biti hrvatski glumac Vedran Mlikota.

U suradnji s partnerima i sponzorima organizatori ovog sajma jednom sretnom paru poklonit će gotovo sve potrebno za organizaciju vjenčanja, a proglašenje pobjednika održat će se u sklopu nagradne igre "Naj mladenci" na samome Sajmu.

Zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma je studentica iz Ljubuškog Anita Šimić.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Otvaranje hodočasničke staze Camino Međugorje

Međugorje očekuje veći povratak hodočasnika iz Italije (VIDEO)

Na 'Mladifestu' u Međugorju očekuju mlade iz cijeloga svijeta, program će se prevoditi na 18 jezika

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu