FENA biznis     | 02.04.2019. 12:54 |

BBI VIP Business Club - Okrugli sto u Sarajevu

FENA Saopćenje

Pozivamo Vas i predstavnike Vaše kompanije na okrugli stol na temu „Turizam i IT kao razvojne grane i pokretači razvoja ostalih djelatnosti regije Sarajeva“ koji će se održati u četvrtak, 4.aprila 2019. godine od 12:00 do 15:00 sati u Hotelu Holiday Sarajevo, Zmaja od Bosne 4

Naša je namjera da u okviru pripreme za 10. jubilarnu Međunarodnu investicijsku konferenciju Sarajevo Business Forum 2019 okupimo privrednike iz djelatnosti koje su karakteristične za pojedine regije i prikupimo informacije koje će nam pomoći da program i radne sesije SBF 2019 budu korisne za naše kompanije.

Skup je namijenjen predstavnicima privrednog sektora, kompanijama i udruženjima privrednika sa šireg područja Sarajeva čija je djelatnost turizam i IT industrija koje su prepoznate kao glavne razvojne grane regije ili povezana sa njima.

Programom skupa je predviđena razmjena iskustava o potencijalima rasta i razvoja ovih privrednih grana, informacija sa inostranih tržišta, definisanje prioritetnih mjera koje treba preduzeti, kao i pružanje ključnih smjernica kompanijama. Cilj je da se identifikuju profili poslovnih partnera i investitora sa kojima bi bilo najkorisnije uspostaviti saradnju.

U sklopu skupa planirana je prezentacija mogućnosti podrške privrednicima sa područja Sarajeva od strane Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo, informisanje o aktivnostima i koristi od članstva u BBI VIP Business Clubu, predstavljanje mogućnosti prezentacije projekata, profila kompanija i proizvodnih programa u okviru programa SBF 2019.

Okrugli stol jedan je u nizu događaja u organizaciji BBI VIP Business Cluba i BBI banke, a uz podršku partnera iz komorskog sistema i poslovnih asocijacija, čiji cilj je podrška najkonkurentnijim privrednim granama koje mogu najefikasnije i najbrže doprinijeti razvoju i povećati konkurentnost cjelokupne bosanskohercegovačke privrede.

Nadamo se da ćete se odazvati pozivu i svojim učešćem doprinijeti poboljšanju trenutnog stanja na tržištu.

(RSVP) Ljubazno Vas molimo da Vaš dolazak potvrdite najkasnije do srijede 03.04.2019. godine do 16:00 sati putem telefona: 033/275-508; 033/ 275 283 ili putem e-maila: vip@bbi.ba.

 

Kontakt informacije:

BBI VIP Business Club by Bosna Bank International d.d. Sarajevo
A: Trg djece Sarajeva 1, 71000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
E: vip@bbi.ba
T: + 387 (0)33 275-508
W: www.bbi.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta