Bosna i Hercegovina     | 04.04.2019. 13:31 |

Sveučilište u Mostaru predstavilo se srednjoškolcima u Orašju

FENA Saopćenje

MOSTAR, 4. travnja (FENA) - Smotra Sveučilište u Mostaru održana je u Orašju s ciljem upoznavanja maturanata s fakultetima i studijskim programima mostarskog sveučilišta.

Maturanti su pokazali veliko zanimanje te je i ova smotra ocijenjena kao iznimno uspješna. Uime Uprave, Sveučilište je predstavila prof. dr. Vesna Kazazić koja je naglasila da se na SUM-u izvode moderni i kvalitetni nastavni programi u suradnji s referentnim fakultetima iz Europske unije.

"Studenti imaju brojne mogućnosti i za izvannastavne aktivnosti, stručna usavršavanja i učenje stranih jezika. Studirati na Sveučilištu u Mostaru predstavlja mudar izbor za sve buduće studente jer je Sveučilište priznato kao kvalitetna visokoškolska institucija", poručila je Kazazić.

Sveučilište u Mostaru već dugi niz godina uspješno organizira studijske programe i izvodi nastavu na svojim dislociranim odjelima u Orašju i Brčkom gdje studenti mogu redovito studirati i uspješno završiti odabrane studije.

Prorektorica prof. dr. Sanja Bijakšić ističe kako su županijske smotre Sveučilišta u Mostaru jedan od načina upoznavanja maturanata sa Sveučilištem.

"Kontinuirano radimo na izgradnji 'sveučilišta budućnosti' kroz studijske programe koji su usklađeni s tržištem rada, a nadamo se da će i naši budući studenti to prepoznati i odabrati znanje na Sveučilištu u Mostaru", kazala je Bijakšić, priopćeno je Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

'Mjera mora' predstavlja BiH na svjetskoj pozornici Venecijanskog bijenala (VIDEO)

U Orašju obilježena obljetnica utemeljenja HVO-a

Dan otvorenih vrata Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'