Bosna i Hercegovina     | 05.04.2019. 10:43 |

Sastanak premijera Hercega i predstavnika Asocijacije poduzetnika Hercegovine

FENA Saopćenje

MOSTAR, 5. travnja (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg susreo se s predstavnicima Asocijacije poduzetnika Hercegovine Damirom Vidačkom i Helenom-Jelenom Lončar.

 Predstavnici Asocijacije upoznali su Hercega s radom i planiranim aktivnostima, ističući kako im je osnovni cilj poticanje povoljnog okružja za gospodarski razvoj i očuvanje poslovnog morala.

 "Željeli bismo naše djelovanje proširiti diljem Hercegovine promovirajući istinske vrijednosti poduzetništva. Širenjem naših aktivnosti bit će stvorena obuhvatnija, jača i čvršća mreža poduzetnika s ciljem zajedničkog rada na jačanju privatnog sektora u BiH'', kazao je Vidačak i dodao kako je Asocijacija ponudila potporu lokalnim i stranim investitorima koji pokazuju interes za ulaganjem u regiju.

 Herceg je kazao kako je jedan od strateških ciljeva Vlade HNŽ-a, nakon što je stabilizirala financije, podizanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća. U tom kontekstu, dodao je i to kako Vlada već drugu godinu dodjeljuje poticajna sredstva za sufinanciranje poduzetničkih aktivnosti.

 Sudionici sastanka izrazili su spremnost za nastavkom suradnje s ciljem poboljšanja uvjeta poslovanja u HNŽ-u, priopćila je Vlada HNŽ-a.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Izaslanstvo Lovačkog saveza Herceg-Bosne kod predsjednice Vlade HNŽ-a

Vlada HNŽ-a izdvojila pola milijuna maraka za Zračnu luku Mostar

Prijem vježbenika: Vlada HNŽ-a poziva pravne subjekte na suradnju-odrađivanje vježbeničkog staža

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu