FENA.BIZ

Potpredsjednik Republike Turske Fuat Oktay potvrdio dolazak na 10. SBF

Saopćenje, Foto/BBI

Potpredsjednik Republike Turske Fuat Oktay potvrdio je dolazak na 10. Sarajevo Business Forum. Sa zamjenikom turskog predsjednika Recepa Tayyip Erdoğana na 10. Sarajevo Business Forum dolazi i velika delegacija iz ove zemlje.

Diplomirao je menadžmet na Univerzitet Çukurova, a  magistrio na Wayne State University u Sjedinjenim Američkim Državama,  biznis i proizvodni inžinjering, gdje je također doktorirao  industrijski inžinjering. Obnašo je vrlo važne funkcije u akademskoj zajednice gdje je, između ostalog bio i zamjenik dekana Beykent Univerziteta. Osim u akademskoj zajednici bio je  angažovan i kao konsultant i savjetnik kako za državne tako i privatne kompanije. Također, bio je  angažovan na brojnim razvojnim projektima u okviru Turkish Airlinesa.

 Sarajevo Business Forum desetu godinu zaredom organizira BBI banka u saradnji sa Islamskom  razvojnom bankom (IDB) i drugim partnerima, a pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Trodnevna poslovno - investicijska konferencija održat će se od 17. do. 19. aprila 2019. godine u glavnom gradu BiH. Sve informacije i online registracija učesnika dostupne su putem stranice VIDEO 


Alma Redžepagić
STRUČNI SARADNIK ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU
Marketing i komunikacije

Bosna Bank International d.d. Sarajevo
Trg djece Sarajeva bb, 71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 33 275 221
Fax: +387 33 203 122
Email: alma.redzepagic[at]bbi.ba
Web: www.bbi.ba
Facebook: www.facebook.com/bbibanka


BBI
ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.