Bosna i Hercegovina     | 19.04.2019. 14:30 |

Radmanovićeva čestitka povodom predstojećeg Uskrsa

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 19. aprila (FENA) - Povodom katoličkog praznika Uskrsa, zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović uputio je uskršnju čestitku Nјegovoj uzoritosti nadbiskupu vrhbosanskom, kardinalu Vinku Pulјiću, biskupima, sveštenstvu, redovništvu, svim rimokatolicima i ostalim hrišćanima u Bosni i Hercegovini koji praznuju po gregorijanskom kalendaru. 

- Vaša Uzoritosti,                                     

Povodom velikog hrišćanskog praznika Uskrsa, Vama i svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u BiH upućujem iskrene čestitke.

Svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti želim da predstojeći praznik Uskrs provedu u miru, zadovolјstvu i porodičnoj sreći. Neka Hristova veličanstvena žrtva i uskrsnuće budu putokaz ne samo vjernicima, nego i svim lјudima dobre volјe, za više pravde, socijalne jednakosti, mira i razumijevanja među nama.

U nadi da će nam praznik Hristovog uskrsnuća donijeti nove razloge za radost, duhovni mir i međusobno povjerenje, želim Vam srećan i blagosloven Uskrs – navodi se u Radmanovićevoj čestitki, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Lendo uputio ramazansku čestitku reisu Kavazoviću

Komšić: Ramazanske vrijednosti su univerzalne vrijednosti koje su u srcu svakog čovjeka

Bećirović uputio čestitku u povodu 8. marta - Međunarodnog dana žena

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo