Regija     | 29.04.2019. 15:58 |

Poginula dvojica radnika kninske tvornice DIV

FENA Mladenka Krilic

ŠIBENIK, 29. travnja (FENA) - Dvojica radnika tvornice DIV umrla su u ponedjeljak u kninskoj bolnici nakon što su teško ozlijeđeni u tvornici.

Policiju su o svemu izvijestili djelatnici Hitne pomoći oko 11.10 sati koji su zaprimili dojavu da su u tvornici samoborske tvrtke u Kninu teže ozlijeđena dvojica radnika, kojima je tijekom pružanja medicinske pomoći u bolnici u Kninu konstatirana smrt u 11.50 sati.

- Prema do sada utvrđenom radi se o 34-godišnjem i 20-godišnjem zaposlenicima navedene tvrtke - istakli su iz šibenske policije.

Kako je jedan od radnika tvornice kazao za kninski portal Huknet, nesreća se dogodila prilikom čišćenja bazena u pogonu galvanizacije.

– Nesreća se dogodila prilikom čišćenja tog bazena u kojem se nalazi vodena otopina. Iz ne znam kojih razloga bazen je došao u kontakt sa strujom i tom prilikom je strujni udar doživio 34-godišnjak. Zatim mu je priskočio u pomoć 20-godišnjak s namjerom da ga spasi, odnosno izvuče iz bazena te ga je uhvativši za rukui sam doživio strujni udar - kazao je zaposlenik DIV-a.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Potvrđena pogibija -izraelsko-njemačke državljanke tokom Hamasove otmice

Irski relijaš umro nakon što je stup ograde uletio kroz prozor

Sjevernoirski alpinista i desetostruki osvajač Mount Everesta poginuo pri usponu na vrh Annapurna

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom