Sport     | 01.05.2019. 12:59 |

Nastavljeno glasanje za manifestaciju 'Kristalnih 11'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 1. maja (FENA) - Nastavljeno je glasanje za ovogodišnju manifestaciju "Kristalnih 11". Nakon fudbalera Sarajeva i Čelika, glasali su i igrači Mladosti iz Doboja kod Kaknja i Željezničara.

Prilikom glasanja u kategorijama 11 najboljih fudbalera, najboljeg igrača, trenera, sudije i U-21 igrača, ne mogu glasati za članove svog tima.

 - Treću godinu se održava ovaj izbor, drago mi je zbog toga i nadam se da će neko od mojih saigrača biti u postavi najboljih igrača - rekao je kapiten FK Željezničar Sulejman Krpić.

U narednim danima glasanje će se nastaviti i širom premijerligaških terena, gdje će i svi ostali igrači elitnog ranga bh. fudbala učestvovati.

- Kristalnih 11 je odličan projekt, za igrače on mnogo znači i hvala Sindikatu profesionalnih fudalera u BiH na ovoj aktivnosti - rekao je kapiten Mladosti Aladin Isaković.

Manifestacija Kristalnih 11 bit će održana 23. maja u sarajevskoj Vijećnici, a organizator je treću godinu za redom Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH, saopćeno je iz tog sindikata.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Engleska Premijer liga uvodi poluautomatsku ofsajd tehnologiju

Arteta: Arsenal će možda morati dobiti svih preostalih devet utakmica da bi bio šampion

Bira se 'Hercegovac godine'

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'