Kultura     | 07.05.2019. 08:40 |

Pet događaja na Mostarskom proljeću ovoga tjedna

FENA Saopćenje

MOSTAR, 7. svibnja (FENA) - Mostarsko proljeće ovoga tjedna donosi pet događaja, i to dvije izložbe, jedno predstavljanje knjige, jednu predstavu i jedan koncert.

Večeras će u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u 19 sati biti otvorena šesta po redu likovna kolonija Krešimir Ledić i izložba radova autora Trpimira Grgića i Maria Šunjića "Međugorje očima umjetnika", u suradnji s Fakultetom prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

U srijedu, 8. svibnja, u Kosači će u 19 sati biti predstavljena knjiga urednika i novinara Dževdeta Tuzlića u povodu 40. obljetnice njegove novinarske karijere, dok je četvrtak, 9. svibnja, rezerviran za izložbu fotografija Snježane Požar "Stari Zagreb", koja će biti otvorena u Galeriji Rondo u 19 sati.

Mostarsko proljeće u petak, 10. svibnja, dovodi predstavu "Carevo novo ruho" rađenu prema motivima bajke H. C. Andersena, a koju će izvesti Gradsko kazalište mladih Vitez. Predstava će biti upriličena u Kosači u 18 sati.

U subotu, 11. svibnja, na programu je koncert "Cuadro flamenco" koji će u suradnji s Veleposlanstvom Španjolske u BiH, biti održan u Hrvatskom narodnom kazalištu Mostar u 20 sati. Ulaz na koncert je slobodan, priopćila je Matica hrvatska Mostar.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Mostarskom proljeću i ove godine potpora HT Eroneta

Promocija knjige 'Strateško komuniciranje država' na Mostarskom proljeću

Narodno pozorište RS-a gostuje na Mostarskom proljeću

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo