Sport     | 14.05.2019. 12:58 |

Sedloski: Dat ćemo sve od sebe, nemamo što izgubiti

FENA Ivan Crnjac

ŠIROKI BRIJEG, 14. svibnja (FENA) - Trener NK Široki Brijeg Goce Sedloski ocijenio je u utorak uoči uzvratne utakmice finala Kupa BiH protiv Sarajeva kako se ne smije ponoviti loš ulazak njegove momčadi u utakmicu kao u prvom dvoboju i poraza 0:3 na Koševu. 

 - Čestitat ću igračima na tome što smo ušli u Europu, a to je uprava i tražila kad sam preuzeo Široki. Kad je u pitanju sutrašnja utakmica, znamo kako smo loše odigrali prvo poluvrijeme, ne trebamo to ponoviti. Izgubili smo 3:0, od 60. minute smo počeli igrati našu igru i nametati ritam, ali smo i primili gol - kazao je Sedloski na konferenciji za novinare.

 Ustvrdio je kako igrači Širokog u sutrašnjoj utakmici nemaju što izgubiti te da će dati sve od sebe.

 - Mi smo ostvarili cilj, došli smo do Europe. U finalu Kupa smo, moji igrači će bit rasterećeni i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo. Još jednom želim igračima čestitati na mukotrpnom radu i ostvarenju našeg cilja - kazao je.

 Igrač Širokog Bernardo Matić smatra kako Široki ima pravo vjerovati u čudo.

 - Prvo poluvrijeme bili smo loši u Sarajevu. Analizirali smo utakmicu i sutra ne smijemo tako ući u prvo poluvrijeme i ponoviti te greške. Imamo pravo vjerovati jer utakmica traje 90 minuta. Moramo dati sve od sebe i opravdati dres koji nosimo – kazao je Matić.

 Dominik Kovačić istaknuo je kako će igrači dati sve od sebe da pobjede na Pecari.    

 NK Široki Brijeg uputio je apel gledateljima za fer i sportskim navijanjem u uzvratnoj utakmici finala Kupa BiH i pozvao svoje simpatizere da napune tribine Pecare i podrže "Plavo-bijele". 

 Sukladno Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima u Zapadnohercegovačkoj županiji, svako nepoštivanje njegovih odrednica, odnosno bilo kakve provokacije i narušavanje javnog reda i mira bit će sankcionirani, rečeno je iz kluba. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Žrijebanje parova polufinala nogometnog Kupa BiH 21. marta

Poziv na press konferenciju povodom kampanje 'Ne zatvarajmo oči. Zaštitimo djecu na internetu'

Široki i Velež danas u Čitluku u prvom meču četvrtfinala Kupa BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo