Najave     | 17.05.2019. 12:19 |

Natjecanje u sportskim igrama za osnovnoškolce

FENA Saopćenje

MOSTAR, 17. svibnja (FENA) - Projekt "Sportske igre kao stimulacija za povećanje fizičkih aktivnosti djece osnovnih škola Grada Mostara" bit će održan na Sportskom centru Kantarevac u Mostaru od 20. do 22. svibnja, priopćio je u petak Sportski savez Grada Mostara.

U igrama će sudjelovati 280 učenika četvrtih razreda iz ukupno 14 prijavljenih osnovnih škola, a osim sportskih natjecanja sudionici će se upoznati i s pripremanjem zdrave ishrane.

U ponedjeljak, 20. svibnja, s početkom u 9 sati natjecat će se OŠ Blagaj, OŠ Gnojnice i OŠ Petra Bakule, dok će se istog dana u 11 sati u sportskim igrama okušati OŠ Drežnica, OŠ Bijelo Polje i OŠ Ilije Jakovljevića.

U utorak, 21. svibnja, natjecat će se OŠ Cim, OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića, 4. osnovna škola i 6. osnovna škola, a u 11 sati natječu se OŠ Vrapčići, OŠ Zalik, OŠ Antuna Branka Šimića i Treća osnovna škola.

U finale će se plasirati četiri najuspješnije škole pobjednice svojih grupa, a ono će se održati u srijedu, 22. svibnja, s početkom u 9 sati.

Ovaj projekt realizirat će se u organizaciji Sportskog saveza Grada Mostara i pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva zdravstva u okviru projekta Smanjenje faktora rizika za zdravlje u Bosni i Hercegovini, navodi se u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana