Bosna i Hercegovina     | 17.05.2019. 13:15 |

Vlada HNŽ-a nastavit će pružati potporu Karate klubu 'Brotnjo'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 17. svibnja (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg održao je sastanak s predstavnicima Karate kluba "Brotnjo" Hercegovina, trenerom Tomislavom Barbarićem i članovima uprave Marinkom Barbarićem, Dariom Ostojićem i Josipom Grbavcem te istaknuo kako će Vlada HNŽ-a nastaviti podupirati njihove napore.

Predsjednik Herceg kazao je kako ovi sportaši na najbolji način predstavljaju HNŽ u svijetu te je ovom prigodom čestitao klubu na ostvarenim rezultatima, kao i na 40. obljetnici djelovanja.

"Vlada HNŽ-a će sukladno mogućnostima i dalje nastaviti podupirati napore ovog kluba usmjerene ka postizanju još značajnijih sportskih postignuća. Naši sportaši kao što su karatašice i karataši 'Brotnja', ali i brojni drugi u različitim sportovima na najbolji mogući način predstavljaju našu županiju u cijelom svijetu i zato zaslužuju našu punu potporu", kazao je predsjednik Herceg.

Predstavnici "Brotnja" kazali su kako je brojka od 150 članova dobar pokazatelj kvaliteta rada kluba.

"Na nedavno održanom natjecanju 'Hercegovina kup 2019' u Mostaru osvojili smo sedam zlatnih, tri srebrna i osam brončanih odličja. Također, postigli smo zapažene rezultate i na državnom prvenstvu Republike Hrvatske za mlađe uzraste održanom u Ivankovu, a mišljenja smo i kako je broj naših članova dobar pokazatelj kvalitete rada", kazali su predstavnici kluba.

U povodu ovogodišnje proslave 40. obljetnice postojanja kluba, Marinko Barbarić kazao je kako se u sklopu manifestacije "Dani berbe grožđa Brotnjo" planira održati i 7. međunarodni turnir "DBG Open 2019", priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Vlada HNŽ: Upravi za ceste HNŽ-a 20,8 milijuna KM za regionalne prometnice

Vlada HNŽ-a dobila potporu u procesu osnivanja Ureda za razvojno planiranje i EU integracije

Očitovanje Vlade HNŽ-a na štrajk u prosvjeti, 35,2 posto proračuna ide na plaće u prosvjeti

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo