Bosna i Hercegovina     | 20.05.2019. 15:11 |

Stručno usavršavanje o suvremenim tehnologijama učenja ruskog jezika

FENA Saopćenje

MOSTAR, 20. svibnja (FENA) - Na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Mostaru održano je stručno usavršavanje (Master Class) na temu "Suvremene tehnologije učenja ruskog jezika. Jezik kao strani jezik: teorija, praksa, trenutni trendovi" koju organiziraju profesori Ruske humanitarne misije.

Dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc. Ivica Musić i rukovoditelj predstavništva Ruske humanitarne misije na Balkanu Mihail Bondar popisali su memorandum o suradnji radi promicanja i razvoja mira, prijateljstva, znanosti i solidarnosti među narodima.

Cilj je suradnje potpora programima Studija ruskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu te poboljšanje uvjeta za obrazovanje i provođenje prakse studenata.

Uručena je plaketa prof.dr.sc. Rafaeli Božić za nastavno-stručni rad i osobit doprinos ugledu i promociji Fakulteta u javnosti.

Stručno usavršavanje otvoreno je predavanjem o temi "Teorijska i praktična aspektologija poučavanja ruskoga jezika u izvanjezičnome okruženju" prof.dr. Viktora Shakleina, pročelnika Odsjeka za ruski jezik i metode poučavanja Filološkog fakulteta Sveučilišta RUDN, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Filozofskoga fakulteta.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Zamjenik ministra vanjskih poslova BiH Josip Brkić sudjelovao na prvom Mostar Security Forumu

Razmjena knjiga i razgovor s književnicima 'Pokloni knjigu, daruj joj novi život'

Mostarski vatrogasci proslavljaju svog zaštitnika i Međunarodni dan vatrogasaca

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu