Sport     | 21.05.2019. 14:01 |

Bešlić primio mostarskog boksača Emila Markića

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. svibnja (FENA) - Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u utorak mostarskog boksača Emila Markića koji će, nakon osvajanja europskog WBO pojasa u poluteškoj kategoriji, pred mostarskom publikom braniti titulu prvaka protiv trenutnog prvaka Češke Tomaša Adameka.

Markić je gradonačelnika Bešlića upoznao s pripremama za nadolazeći meč koji će biti održan u nedjelju, 26. svibnja, u dvorani na Bijelom brijegu s početkom u 19 sati te je zahvalio za konkretnu pomoć koju je dobivao i koju i dalje dobiva od Grada.

Gradonačelnik Bešlić zaželio mu je pobjedu pred mostarskom publikom i obranu titule te zahvalio na svemu što čini u promociji sporta i Mostara.

Emil Markić boksom se počeo baviti 2000. godine. Bio je juniorski reprezentativac Hrvatske, deset godina nastupao je za BiH i višestruki je prvak države, a od 2012. godine je profesionalac u poluteškoj kategoriji.

Prema rankingu najbolji je bh. boksač u svim kategorijama te najbolji hrvatski boksač u poluteškoj kategoriji, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Više od 150 boksera učestvovalo na međunarodnom turniru "Mustafa Hajrulahović Talijan"

Na 21. turniru 'Mustafa Hajrulahović - Talijan' bokseri iz 21 zemlje

Dedić i Bošnjak predstavljaju BiH na Svjetskom prvenstvu u Taškentu

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta