Najave

Najave događaja za 29.05.2019. godine (srijeda)

Saopćenje

BiH I EURO INTEGRACIJE
Predstavljanje Paketa proširenja Evropske komisije za 2019.:
Komesar za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johannes Hahn predstavit će Odboru za vanjske poslove Evropskog parlamenta Paket proširenja Evropske komisije za 2019. godinu:
- Web streaming uživo prezentacije će biti dostupan oko 11.30 sati na linku Evropskog parlamenta: http://www.europarl.europa.eu/ep-live/en/committees/video?event=20190529-1100-COMMITTEE-AFET i na kanalu EbS+: https://ec.europa.eu/avservices/ebs/live.cfm?page=2.
-  Web streaming uživo konferencije za medije, koju će nakon toga održati visoka predstavnica Evropske unije za vanjske poslove i sigurnosnu politiku/potpredsjednica Evropske komisije Federica Mogherini i komesar Hahn bit će dostupan oko 12.45 sati na EBS kanalu: https://ec.europa.eu/avservices/ebs/live.cfm?page=1.

SARAJEVO - 14.00 - Pres-konferencija ambasadora EU Larsa-Gunnara Wigemarka - Delegacija EU u BiH/EUSR, ul. Skenderija br. 3a
- 15.00 - snimanje i fotografisanje na početku susreta ambasadora Wigemarka s Predsjedništvom BiH - Predsjedništvo BiH, ul. Maršala Tita br. 16 (samo za fotografe i snimatelje)
- 15.45 - snimanje i fotografisanje na početku susreta ambasadora Wigemarka s predsjedavajućim Vijeća Ministara BiH Denisom Zvizdićem - Zgrada institucija BiH, Trg BiH br. 1 (samo za fotografe i snimatelje)
- 16.30 - snimanje i fotografisanje na početku susreta ambasadora Wigemarka s Parlamentarnom skupštinom BiH Zgrada institucija BiH, Trg BiH br. 1 (samo za fotografe i snimatelje)

Sadržaj dostupan isključivo pretplatnicima FENA servisa. Za više informacija o načinu i uslovima korištenja servisa kontaktirajte marketing@fena.gov.ba.