FENA biznis     | 29.05.2019. 13:07 |

Poziv za praćenje Brending konferencije

FENA Saopćenje

Zadovoljstvo nam je pozvati vas i ove godine da nam se pridružite i medijski ispratite devetu Brending konferenciju, najznačajniji događaj u BiH iz oblasti brendinga, marketinških komunikacija i medija.

Ove godine konferencija nosi slogan "Hack the influence" i posebno je značajna, jer se prvi put održava u inspirativnom prostoru Historijskog muzeja. Tamo ćemo, zajedno sa svjetskim stručnjacima dati odgovor na pitanje kako naši brendovi mogu ostaviti takav uticaj na svoje okruženje, te ostvariti velike rezultate koje će pamtiti historija.

Brending konferencija će se održati u petak, 31. maja 2019. u Historijskom muzeju u Sarajevu, u periodu od 08:00 do 16:00 sati.

Među najznačajnijim predavačima ove godine će biti: Michela Magaš (najbolja inovatorica EU 2017), Ravid Kuperberg ("alhemičar za misli"), Mark Shayler ("transformator biznisa"), i mnogi drugi, što možete vidjeti na  https://www.branding.ba/09/predavaci/.

Program konferencije možete naći na sljedećem linku: https://www.branding.ba/09/program/.

Brending konferencija je i ove godine zvanični partner "Cannes Lions International Festival of Creativity", što znači da je kao prateći program organizovano još jedno Young Lions BiH takmičenje u kreativnosti, a u okviru programa će biti proglašeni pobjednici u 3 kategorije: PR, design i digital, ali i grand prix pobjednik, koji će predstavljati BiH na svjetskom takmičenju kreativaca u Cannes-u.

Izjave za medije planirane su u terminu od 11:20 – 11:40 sati.

 

VAŽNE NAPOMENE:

*Ljubazno Vas molimo da svoje prisustvo potvrdite do četvrtka, 30.05.2018. najkasnije do 14:00 sati na e-adresu: press@branding.ba. U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, možete se javiti i na broj 063 835 198 (Ferida Abdagić).

*Napominjemo da će, zbog velikog interesovanja, konferenciji moći prisustvovati samo oni mediji koji potvrde svoj dolazak na e-mail adresu i na taj način se zvanično akredituju. Pored toga, potrebno je da sa sobom imaju ličnu kartu, ili matičnu press iskaznicu, kako bi mogli preuzeti akreditaciju na ulazu u Historijski muzej.

*Od svih akreditovanih novinara očekuje se izvještavanje o događaju u prostoru njihovih medija, te vas molimo za dostavljanje linkova na vijesti koje budu objavljene. Veselimo se vidjeti kako je Brending konferencija izgledala iz vaše perspektive.

*Sve naše medijske partnere ljubazno molimo da obrate posebnu pažnju na preostale obaveze predviđene Protokolom o saradnji.

 

Kontakt informacije:

Press Office
 
Via Media d.o.o. Vrbaska 1, 71000 Sarajevo
T (+387 33) 72 00 20 F(+387 33) 72 00 21
press@viamedia.ba
www.viamedia.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Via Media i Bingo najuspješniji na vodećem digitalnom festivalu u regiji

Via Media najnagrađivanija agencija u BiH

Via Media apsolutni pobjednik na Sempl-u

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo