FENA biznis     | 30.05.2019. 15:33 |

Održan IX tradicionalni iftar u organizaciji UP BIZNIS TEŠANJ

FENA Saopćenje

Održan IX tradicionalni iftar u organizaciji Udruženja privrednika “Biznis centar” Jelah-Tešanj

Dana 29.05.2019. godine održan je tradicionalni, deveti  po redu iftar,  u organizaciji Udruženja privrednika ,, Biznis centar” Jelah-Tešanj. Iftaru je, u prelijepom ambijentu restorana Central – TC MADI, prisustvovalo preko 220, kako privrednika – članica, tako i gostiju UP „Biznis centar“ Jelah-Tešanj. 

Pored  Premijera Vlade Ze-Do kantona, gospodina Mirze Ganić, Općinskog načelnika gospodina Suada Huskić, Vijećnika Općinskog vijeća Tešanj, iftaru su prisustvovali  gosti iz vjerskog, političkog, javnog, obrazovnog i kulturnog života. 

Prigodnim govorom, uz zahvalu na dolasku, prisutnima se obratio Predsjednik Udruženja privrednika „Biznis centar“ Jelah-Tešanj, gospodin Senad Brka, i pri tome istaknuo da je Udruženje još jednom pokazalo da je element  koji spaja sve sfere života koje utiču na poslovni i društveni ambijent općine Tešanj, Zeničko-dobojskog kantona, i cijele Bosne i Hercegovine. Ovom prilikom, Predsjednik Udruženja je pozvao sve prisutne da dođu 13.06.2019 godine  i uveličaju otvaranje jubilarnog, 15. Međunardnog sajma privrede Tešanj 2019, koji će trajati od 13.– 16.06.2019 godine. 

Prisutnima se obratio i Premijer  Vlade ZDK,  gospodin Mirza Ganić, koji je istakao da je prvi put, u ovom svojstvu, prisutan na zajedničkom druženju u organizaciji Udruženje privrednika ,, Biznis centar” Jelah-Tešanj, te da je oduševljen  sinergijom koja vlada između privrede i ostalih sfera života. Premijer je čestitao  na izvanrednoj organizaciji, i prisutnima naglasio sa da su njegova vrata za privrednike i građane otvorena 24 sata, a sve s ciljem stvaranja boljih privrednih i životnih uslova.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom