Bosna i Hercegovina     | 31.05.2019. 10:45 |

Uručeni bonovi za Ramazanski bajram

FENA Saopćenje

MOSTAR, 31. svibnja (FENA) - U povodu predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama Gradska uprava Mostara u Centru za socijalni rad Mostar darovala je 20 socijalno ugroženih obitelji novčanim bonovima.

Novčanu potporu od 150 maraka uručili im glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i načelnik Odjela za financije i nekretnine Izet Šahović.

Uručenju bonova bila je nazočna i ravnateljica Centre za socijalni rad Mostar Zdravka Marić i šef Službe za socijalne i stambene poslove, zdravstvo, raseljene osobe i izbjeglice Grada Mostara Elvedin Gadara, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Komadina je u svom obraćanju podsjetila da Grad Mostar već 15 godina za redom želi pruža potporu i uljepšava vjerske blagdane svojim sugrađankama i sugrađanima koji su u stanju socijalne potrebe.

Uz čestitke za predstojeći Bajram izrazila je nadu kako će u budućnosti potrebe za ovim vidom potpore biti manje, a da će Grad Mostar kontinuirano nastaviti s pružanjem potpore socijalno ugroženim obiteljima uoči najvažnijih vjerskih blagdana katolika, pravoslavaca i muslimana.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Info eTwinning dani u Sarajevu i Mostaru

Zavod pokrenuo organoleptičku ocjenu potencijala mladih otvorenih vina iz berbe 2023.

Svečanost povodom proglašenja Mostara Europskim gradom vina Dionisio za 2024.

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti