Bosna i Hercegovina     | 31.05.2019. 10:45 |

Uručeni bonovi za Ramazanski bajram

FENA Saopćenje

MOSTAR, 31. svibnja (FENA) - U povodu predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama Gradska uprava Mostara u Centru za socijalni rad Mostar darovala je 20 socijalno ugroženih obitelji novčanim bonovima.

Novčanu potporu od 150 maraka uručili im glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i načelnik Odjela za financije i nekretnine Izet Šahović.

Uručenju bonova bila je nazočna i ravnateljica Centre za socijalni rad Mostar Zdravka Marić i šef Službe za socijalne i stambene poslove, zdravstvo, raseljene osobe i izbjeglice Grada Mostara Elvedin Gadara, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Komadina je u svom obraćanju podsjetila da Grad Mostar već 15 godina za redom želi pruža potporu i uljepšava vjerske blagdane svojim sugrađankama i sugrađanima koji su u stanju socijalne potrebe.

Uz čestitke za predstojeći Bajram izrazila je nadu kako će u budućnosti potrebe za ovim vidom potpore biti manje, a da će Grad Mostar kontinuirano nastaviti s pružanjem potpore socijalno ugroženim obiteljima uoči najvažnijih vjerskih blagdana katolika, pravoslavaca i muslimana.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Izložbom Sofije Naletilić večeras počinju Dani Matice hrvatske Mostar

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

U petak počinju programi manifestacije 'Dani mevluda i zikra'

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu