Bosna i Hercegovina     | 05.06.2019. 16:04 |

Dodikova čestitka Radojičiću i Ćosiću

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 5. juna (FENA) - Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik čestitao gradonačelniku Banje Luke Igoru Radojičiću i načelniku Općine Istočno Novo Sarajevo Ljubiši Ćosiću slavu grada i općine - Spasovdan.

 - Želim vam da nastavite raditi na razvoju lokalnih zajednica na čijem ste čelu, za dobrobit svojih sugrađana. Banja Luka i Istočno Novo Sarajevu su od velikog značaja za Republiku Srpsku. Izražavam zadovoljstvo što sam kao predsjednik Vlade, a nakon toga i kao predsjednik Republike Srpske sudjelovao u realizaciji kapitalnih projekata u ovim lokalnim zajednicama - navodi se u čestitki.

Dodik je izrazio uvjerenje da će tako nastaviti i u narednom razdoblju, na zadovoljstvo građana Banje Luke i Istočnog Novog Sarajeva, a i cijele Republike Srpske.

 - Izražavam punu potporu vašem radu i želim vama i vašim sugrađanima da u zdravlju i veselju proslavite Spasovdan, da njegujete naše običaje i čuvate tradiciju i da svoj rad usmjerite na stvaranje još boljih uvjeta za život vaših sugrađana i njihov ostanak u Republici Srpskoj - navodi se u čestitki predsjedavajućeg Dodika, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Nikšić: Uskrs je povod za okupljanje i ujedinjenje svih ljudi dobre volje

Nešić čestitao Uskrs

Uskrsna čestitka Federalne novinske agencije

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom