Stranačke aktivnosti     | 06.06.2019. 14:28 |

Saopćenje za javnost GO SDA Tuzla

FENA Saopćenje

Gradski odbor Stranke demokratske akcije Tuzla danas je u povodu Ramazanskog bajrama u prostorijama Stranke organizovao tradicionalni bajramski prijem čiji je domaćin bio predsjednik Povjereništva GO SDA Tuzla doc.dr.Salko Bukvarević.

Prijemu su prisustvovali članovi porodica šehida i poginulih boraca, članovi Povjereništva, vijećnici SDA, Asocijacija žena, Asocijacija mladih, Asocijacija Fatma, predsjednici i članovi povjereništava mjesnih ogranaka, Savjeta mjesnih zajednica i Komisija Gradskog vijeća, te svi građani Tuzle koji su željeli da podijele radost Bajrama.

Predsjednik Povjereništva GO SDA Tuzla Salko Bukvarević je u ime GO SDA Tuzla i svoje ime uputio bajramsku čestitku.

“ Ovaj bajramski prijem je tradicija Stranke demokratske akcije u Tuzli. To je prilika za čestitanja i susrete, ne samo u krugu svojih porodica i familija, nego i za čestitanja i susrete sa našim komšijama i prijateljima, kako se u našoj domovini Bosni i Hercegovini stoljećima uobičavalo u ovakvim prilikama. Tako neka i ovaj Bajram doprinese učvršćivanju i oplemenjivanju porodičnih, prijateljskih i komšijskih veza i neka nas sve zajedno podsjeti na univerzalne i trajne poruke Bajrama o zajedništvu i međusobnom poštovanju. I ovu priliku želim iskoristiti da svim muslimanima čestitam Bajram, Bajram šerif mubarek olsun, da im zaželim puno sreće, zdravlja, uspjeha” – kazao je Bukvarević.

Tradicionalnom obilježavanju Bajrama u organizaciji GO SDA Tuzla prethodila su iftarska druženja članova Stranke u mjesnim ograncima tokom cijelog mjeseca Ramazana.

Odigran je i 21. bajramski turnir u malom nogometu, u organizaciji Povjereništva Asocijacije mladih GO SDA Tuzla koji nosi naziv Memorijal „ Šefik Azapagić Fiko“.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost GO SDA Tuzla

Saopćenje za javnost SDA Tuzla

SDA Tuzle kod Čaršijske česme obilježila Dan bijelih traka

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!