Sport     | 06.06.2019. 15:25 |

U subotu u Ljubuškom drugi susret finalne serije rukometnog prvenstva BiH

FENA Roland Grabovac

LJUBUŠKI, 6. lipnja (FENA) - U subotu se u Ljubuškom igra druga utakmica finalne serije rukometnog prvenstva Bosne i Hercegovine Izviđač – Borac m:tel, a domaći rukometaši nadaju se pobjedi i trećoj utakmica koja će odlučiti o prvaku.

- Nakon prve utakmice svi su pričali je li bio sedmerac ili nije, ali sve to sada nije bitno. Borac vodi 1:0 u seriji, a mi smo proteklih dana učinili sve da se što bolje spremimo. Ekipa će dati sve od sebe da tu utakmicu pobijedimo i ja se nadam da će tako biti - kazao je na konferenciji za novinare trener Izviđača Mario Bjeliš.

Dodao je kako na početku sezone nitko nije gledao na mladu ekipu Izviđača kao na ozbiljnog pretendenta za naslov.

- Svi su govorili da ćemo ispasti puno ranije, i u Kupu, i u prvenstvu. No mi se nismo obazirali na te priče. Mi smo radili, radili i samo radili, i evo, ovo nam je drugo finale ove sezone. Borac je iskusnije momčad, možda će to na kraju presuditi, ali sigurno nemaju veću želju od nas da dođemo do naslova prvaka - poručio je Bjeliš.

Trener Skauta pozvao je ljubitelje rukometa da dođu u subotu na utakmicu te da svih 60 minuta glasnim navijanjem podrže momčad Izviđača.

Ovo će biti četvrti susret aktualnog prvaka – Izviđača i prvaka od prije dvije godine - Borca u posljednjih mjesec dana.

U finalnim susretima Kupa BiH Borac je slavio pobjedu u Ljubuškom 23:22, dok je u uzvratu u Banjaluci bilo neodlučeno 21:21. U prvom susretu finalne serije prije sedam dana ponovno su bili uspješniji Banjalučani 25:23.

U slučaju da Izviđač bude bolji u sutrašnjoj utakmici, o prvaku će odlučivati treća utakmica koja bi se igrala u srijedu, 12. lipnja, ponovno u Ljubuškom.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Bašić objavio spisak rukometašica za susrete s Rumunijom i Hrvatskom

Žrijeb kvalifikacijskih grupa za rukometno EP 21. marta, BiH u trećem "šeširu"

Mirsad Terzić oprostio se od dresa reprezentacije

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo