Bosna i Hercegovina     | 07.06.2019. 14:18 |

Ferk izdao dozvolu gospodarskom društvu ENERGY d.o.o. iz Kaknja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 7. lipnja (FENA) - Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine – FERK je na redovitoj sjednici izdala izmijenjenu i dopunjenu dozvolu za rad za proizvodnju električne energije gospodarskom društvu Energy d.o.o. iz Kaknja zbog promjene tehničkih karakteristika u postojećem proizvodnom objektu solarnoj fotonaponskoj elektrani "Energy". Razdoblje valjanosti dozvole se nije mijenjalo.

Nakon postupka prijenosa Dozvole za proizvodnju električne energije s Adrija-Produkt d.o.o. Zenica dozvola je izdana gospodarskom društvu Feko-Energy d.o.o. Zenica s rokom valjanosti do 13. rujna 2027. godine.

U postupak opće rasprave upućeni su nacrti dozvola za rad za proizvodnju električne energije: za Esco eco energija d.o.o. Livno - za obnovu dozvole za rad za proizvodnju električne energije, u solarnoj fotonaponskoj elektrani „Gradska toplana Livno“ te za izdavanje dozvole za rad za proizvodnju električne energije, u hidroelektrani "Zaseljački potok", na vodotoku Zaseljački potok, općina Travnik, podnositelju zahtjeva Kamenjak-Cop d.o.o. iz Travnika.

Za podnošenje komentara na nacrte ostavljen je rok do 17. lipnja ove godine do 10 sati, dok se tekst nacrta dozvole može dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati, u sjedištu FERK-a na adresi Kneza Domagoja 12 A u Mostaru ili na internetskoj stranici FERK-a www.ferk.ba. Isti rok za dostavu komentara ostavljen je za oba navedena nacrta, navodi se u Ferkovom priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Razmjena knjiga i razgovor s književnicima 'Pokloni knjigu, daruj joj novi život'

Mostarski vatrogasci proslavljaju svog zaštitnika i Međunarodni dan vatrogasaca

U Mostaru počele Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu